Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačku Martinu Balogovou (45) jsme v poslední době vždy chválili. Ať už za outfit, tak za to, jak parádně se jí daří shazovat kila. Už jich má dole přes deset a její figura je nejlepší, jakou kdy měla, včetně finále první české SuperStar před devíti a půl roky.

Tentokrát ale Martina poněkud přestřelila. Tedy vlastně až moc. Anebo to přehnal její kadeřník. Zpěvačka si nechala ještě zesvětlit svoji odbarvenou blond hřívu, takže se jí na vlasech platina míchala až s šedými odlesky.

V kombinaci s letně opálenou pletí, které ještě dodala tmavší nádech make-upem a černým širokým obočím, to nevypadalo nikterak hezky. Když spolu s Ondřejem Brzobohatým křtila klip Sámera Issy (38) Sýrie, kde se v rámci večera zároveň vydražily tři fotografické obrazy za 48 tisíc korun, poutala k sobě díky svému zjevu až nežádoucí pozornost. Věříme ale, že to byla jen výjimka a příště už to Martina zase vychytá.

Reklama

Další články

Načítám