Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komedie, kde je Jiří Langmajer (57) za svůdníka, sekají filmaři jako Baťa cvičky. Už proto se radoval z role ve filmu Rudolfa Havlíka Minuta věčnosti, který je o vztahu otce a dcery. "Konečně jsem se nemusel svlékat a obcovat s některou milou kolegyní, což mám v 99 procentech filmových projektů," pochvaloval si. "Ale stejně se svlékal, při koupání v moři," práskla na něj Martina Babišová (30), která ve snímku ztvárnila jeho dceru.

I Martina, s níž jsme natáčeli rozhovor, byla ze spolupráce nadšená. Langmajer se k ní prý v některých chvílích choval jako pravý otec. "Během natáčení jsme si ten vztah vybudovali. Kontroloval, abych nenastydla, jestli nemám promočené boty," vyprávěla Super.cz herečka, která se teprve nedávno vrátila z Irska, kde roky žila. Objevila se už ve filmu Shoky & Morthy: Poslední velká akce a role v Minutě věčnosti je pro ni první hlavní.

"Bylo to krásné dobrodružství, bylo to výborné, hodně jsme se nachodili, a protože nás bylo jenom devět, byli jsme takový tým jako Společenstvo Prstenu, taková zvláštní rodinka. Kvůli covidovým opatřením jsme natáčeli úplně odříznutí od lidí. Byla to dokonalá karanténa," vzpomínala.

Při natáčení si užili i atmosféru Islandu, kam by se herečka ráda někdy vrátila. "Vykoupali jsme se u gejzíru, viděli tu krásnou přírodu. Ale nebyl to žádný zájezd, první byla vždy práce," ujistila nás.

Reklama

Další články

Načítám