Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Zounar (56) to se shazováním kil myslí opravdu vážně. Bobo Švarc z Ordinace v růžové zahradě se už před několika měsíci pustil do hubnutí. Dospěl k poznání, že trpí obezitou, což může vést k obrovským zdravotním problémům.

Do zeštíhlovací procedury se pustil pod dohledem lékařů a nedávno se pochlubil výsledkem, který jeho přátelům a kolegům vyrazil dech. „Prázdniny jsou v plném proudu a trochu se chci pochlubit. Jo, makám a je mi dobře už sedmý měsíc. I vy vydržte, jde to,“ motivoval všechny Zounar. „Jsi kořen, brácha,“ pochválil ho herec Zdeněk Godla (48). Nadšená byla i Alice Bendová (50). „Teeeda, vypadáš skvěle,“ vysekla mu poklonu.

Sám Zounar přiznal, že se cítí mnohem lépe a má více energie do práce. „Když se zpevní tělo, zpevní se i mysl. Já už byl kvůli své obezitě takový celý ‚rozhnilý‘, nic mě nebavilo, nic se mi nechtělo dělat,“ přiznal s tím, že teď zažívá pravý opak.

S obezitou bojuje pod dohledem odborníků. Nejdůležitější pro něj bylo přiznat si, že má velký problém. „Já nejsem člověk, který trpí nadváhou, pár kily, která se dají řešit, ale já jsem opravdu obézní, a musím vám říct, že mě to nesmírně trápí. Rozhodl jsem se, že tuto nemoc, protože obezita je nemoc, že ji budu řešit, opravdu s tím musím něco dělat, na to už se nedá koukat,“ přiznal před několika měsíci.

Reklama

Další články

Načítám