Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tady se herecké geny nezapřou. Dcera herce Martina Zounara (56) si zahrála v seriálu. Jedenáctiletá Claudia se objeví coby dcera Jany Strykové a Karla Zimy v seriálu Slunečná.

Malou herečku si do seriálu vybrala produkce, a moc ji tím potěšila. Mohla se tak setkat se svými oblíbenci Evou Burešovou a Markem Lamborou.

„Hned v prvním obraze jsem se s nimi viděla a bylo to moc fajn. Oba jsou skvělí,“ nechala se slyšet malá Claudia, kterou na natáčení doprovodila její maminka Simona Brdičková, jež je zároveň producentkou seriálu. „Jsem tu spokojená a budu se tu objevovat tak často, jak mi to scénář dovolí,“ dodala Claudia.

Mladičká herečka přiznává, že doma se na díl, ve kterém se poprvé ukáže, všichni těší. „Určitě se s maminkou na Slunečnou podíváme. Děda taky bude nadšený. Musím říct, že na place jsou všichni hrozně fajn, a těším se, že se s nimi budu setkávat,“ libovala si Zounarova dcera, jež rozhodně není hereckým nováčkem.

Poprvé si zahrála v seriálu Přístav, objevila se i v Krejzových. „Moc se mi tehdy natáčení líbilo, a tak mě potěšilo, že si mě vybrali, abych tu hrála Anežku,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám