Hlavní obsah
Článek

Jediným ženským prvkem v životě herce Martina Zounara (56) jsou momentálně jen dcera Klaudie a obrovská fena Limpy. S tou jsou na sebe tak fixovaní, že ji s sebou vzal dokonce i na tiskovou konferenci TV Prima, kde hraje v novém seriálu Krejzovi.

"V Krejzových mám roli manžela veterinární sestry, který je nimrod. Trošku potrhlý, ale který miluje zvířata. Takže to, že jsem vzal tohohle drobečka s sebou, se k tomu docela hodí," smál se Martin. "Limpinu sebou beru neustále, patří ke mně jako já k ní. Budou jí tři roky a je to zlatíčko. Je to nejlepší ženská mého života, tedy mimo dcery Klaudinky," vyznal se herec.

Zajímalo nás, jak jeho pes snáší vedro. "Kdyby se mohla potit, teče z ní jako ze mě. Ale leží na podlaze a občas si skočí do bazénu. Klidně i spolu se mnou, je to velký parťák," dodal a my jsme doplnili, že je tedy opravdu velká, a zajímalo nás, jestli Martina Limpy utáhne a do jaké míry ji má vycvičenou.

"Ta by utáhla i dva lidi dohromady, kdyby chtěla. Já ji ale vycvičil jenom láskou a tím, že je se mnou. Nepotřebuju ani vodítko a funguje to," tvrdil. A tak jsme po Martinovi chtěli, aby nám předvedl, jestli si Limpy umí aspoň na požádání sednout. Jak to dopadlo, se můžete podívat v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám