Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to přes tři roky, co se rozpadl její vztah s otcem dcery Alžbětky, Janem Seidlem, ale herečka Betka Stanková (45) je pořád sama. Potkal ji jen fiktivní seriálový vztah s kolegou Martinem Zounarem (56), ale mimo obrazovky mezi nimi nic nebylo. "Nějak to ještě nepřišlo," svěřila Super.cz.

S expartnerem ale prý vycházejí korektně. "V rámci dcery, situace a naší inteligence si myslím, že jsme dva dospělí lidé a vycházíme velmi dobře, až bych řekla nadstandardně," míní Betka. "V současné době to není běžné a přála bych to každému, komu se vztah rozpadne a je v tom děťátko, aby se ti lidé uměli domluvit, protože to je nejdůležitější," dodala.

"Chvilku to trvá, samozřejmě má každý svoje emoce, ale pak je to výhra pro všechny. Zbytečně se netrápíte zbytečnými věcmi," domnívá se. Vyhrocené situace ji samozřejmě neminuly, vždyť je temperamentní Slovenka. "Emoce nemají nic společného s rozumem, občas se vztekám, člověk se potřebuje i pohádat a já nejsem výjimka. Takže vypjaté situace jsem měla, ale kdo je, proboha, nemá?" uzavřela.

V současné době má tedy partnerský vztah opět pouze na obrazovce, a to jako přítelkyně Buráka v podání Jana Dolanského, v seriálu Ohnivý kuře.

Reklama

Další články

Načítám