Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Takhle se chová chlap, který když jednou udělá chybu, uzná ji a nezatlouká! Jedna z nejvýraznějších postav Ordinace v růžové zahradě, představitel Boba Švarce Martin Zounar (56), takzvaně „na férovku“ potvrdil, že nesmí usednout za volant. A kajícně přitom přiznal, že za to může alkohol. Proto nejspíš už za pár dní dostane řidičák zpátky.

„To se stává často! Nejsme jediní, kteří nemůžou řídit. Já jsem to vyřešil tak, že mě na natáčení vozí produkce. A dá se to stíhat i tak, že někdo jezdí dopravou,“ uvedl v Aha! herec.

Narážel tak na to, že podle nejnovějších zpráv má být podobným hříšníkem i jeden jeho kolega ze seriálu. Jeho jméno redakce sice zná, ale protože sám informace nepotvrdil, je třeba je brát jako spekulace, a z toho důvodu ho nebudeme zveřejňovat. Málokdo je však v Ordinaci známější, než on.

A jak vlastně Martin o papíry přišel? Tvrdilo se sice, že jel z nějaké oslavy, to je však prý nesmysl.

„Mrzí mě to, lenost prostě zvítězila. Prostě jsem pitomej! Jel jsem asi tři sta metrů do krámu a doma jsem si dal skleničku. A myslel jsem si, že mi to projde,“ uvedl Martin Zounar s tím, že událost nastala začátkem prosince, o řidičák přišel na tři měsíce, takže během několika dní už bude asi zase moci brázdit silnice jinak, než coby spolujezdec. Pokud mu ovšem úřady dřívější navrácení dokladu odsouhlasí.

Z téhle klukoviny se prý pořádně poučil a už ji nikdy v budoucnu neudělá.

Reklama

Další články

Načítám