Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani oblíbený herec Martin Zounar (56), kterého diváci znají coby doktora Švarce ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, čas nezastaví.

Zounar si nenechal ujít galashow magie v Divadle kouzel Pavla Kožíška, kam dorazil sice s dcerou Claudií, ale bez partnerky Simony Brdičkové. Při pohledu na Zounarovu prořídlou kštici šedivé barvy si měl herec možná přát, aby mu Kožíšek vykouzlil stejnou vlasovou výbavu, jakou disponoval před lety, když ještě slovo pleška neuměl ani vyslovit.

Zounar sice oslaví padesátku až za dva roky, ale vlasy mu už teď povážlivě ubývají. Herec ale nemusí zoufat, protože na tom rozhodně není tak špatně jako jiní muži, kteří počínající pleškou svítí do dálky už na prahu třicítky.

Hvězda Ordinace a jeho roztomilá dcera si kouzelnické představení užívali společně s kamarádkou Radkou a jejími dětmi Adélou a Dandou.

"My i děti jsme naprosto nadšení a už jsem psal Pavlovi esemesku, že určitě zase brzy přijdeme. Moc nás to všechno dostalo a perfektně jsme se bavili," líčil nadšeně Martin Zounar.

"A navíc jsem si v divadle sáhnul na kouzelnickou hůlku, která plní prý tajná přání. A jestli se mi nesplní, tak nechám já zmizet Kožíška," smál se dobře naložený herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám