Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martin Zach (38) musel v minulých dnech řešit nepříjemné zdravotní komplikace. Muž roku 2009 zůstal po tragickém skoku do rybníka upoutaný na vozíček, sportovní duch se u něho ale ani po zranění nevytratil. Začal mít úspěchy v hodu kuželkou a poté, co se stal v červnu mistrem České republiky, vyrazil vlast reprezentovat na mistrovství světa v para atletice do Dubaje.

Tam si ale přivodil zranění a při přesunu z vozíku si utrhl biceps na levé ruce. Martin tak krátce po příjezdu musel na operační sál. „Operaci mám za sebou. Bolí to jako pr...,“ svěřil se nyní na sociální síti sportovec. S fanoušky sdílel fotografii přímo ze samotného zákroku.

Zacha, který je již řadu let upoutaný na vozíček, nyní čeká rekonvalescence a rehabilitace. Sportovec, pro kterého je také velkým hnacím motorem manželka Martina a syn Adrian, jehož přivítali na svět letos v lednu, ale ze svého aktivního životního stylu určitě nesleví a objeví se opět na startovní čáře nějakého závodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám