Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kde je konec někdejšímu Muži roku Martinu Zachovi (38)? Bývalý úspěšný model den po svém triumfu po skoku do rybníku Kačák ochrnul a od té doby je upoután na invalidní vozík. Martin se ze severu Čech přesunul do Prahy. A přiznal, že je už dlouho zamilovaný.

Martin žije už více než dva roky v bytě na okraji Prahy, který si upravil tak, aby v něm zvládl bydlet i bez pomoci. "Mám pronajatý byt, extrémní úpravy pro sebe nemám, ale mám tady pár vychytávek, který potřebuju, abych mohl být částečně soběstačný," říká Martin.

"Hlavní nábytek, který nejvíc využívám, je postel, protože z ní mám i kancelář, když jsem doma a pracuju na notebooku. Nechal jsem si postel zvednout, abych ji měl ve výšce vozíku a mohl na ni sám přelézt, a mám elektrický polohovatelný rošt, abych si mohl z postele udělat křeslo a mohl pracovat na notebooku,“ prozradil Top Star magazínu Zach.

S přítelkyní je už dva a půl roku, plánují i děti! "Chci mít děti, potřebuju ty svoje geny někam předat. Pořešil jsem to asi rok po úraze, kdy jsem si nechal zamrazit spermie ve spermabance, a potom můžeme plánovat umělé oplodnění, bohužel to přirozeně nejde," dodal Zach.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám