Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý manažer Ivety Bartošové (†48) Martin Wolf (48) promluvil! Jako jeden z mála zatím mlčel a nechtěl na zpěvačku nic vytahovat z jejího soukromí, její útěk z blázince ho ale vytočil do nepříčetnosti. „Je to s odpuštěním naprostá blbka a krkavčí matka, chlast jí je přednější než syn,“ rozpovídal se exkluzivně pro Super.cz muž, který Bartošovou opustil po vlastním psychickém kolapsu na konci roku.

„Jsem si na sto procent jistý tím, že revers podepsala jen proto, aby se zase mohla dostat k pití. A že se jede léčit do Itálie? Nesmysl! Iveta je velmi rafinovaný alkoholik a má spočítáno, že tam si na rozdíl od Česka bude moci nerušeně a hlavně anonymně nasávat. A Domenika si už nějak zpracuje. Ví, že to s lidmi umí a dokáže je oblbnout tak, že jí nakonec flašku donesou sami,“ svěřil se Wolf. Ten sám skončil před Vánoci na stejné psychiatrii jako před pár dny Iveta. Na rozdíl od ní ale ne kvůli pití, nýbrž s těžkými depresemi. Tři roky se o zpěvačku staral, neměl žádnou dovolenou, trpěl nespavostí a to ho spolu s enormním stresem dovedlo až k odborníkům na lidskou duši.

„Když bude Iveta pokračovat s pitím současným tempem, něco se jí stane. Nesáhne si na život, ale upije se k smrti. A bojím se, že jestli se sebou okamžitě nezačne něco dělat, její konec je hodně blízko. Ono je pro ni jednodušší ožrat se než se jít léčit. Jen na podzim byla kvůli pití čtyřikrát na jedné soukromé klinice a za pár hodin už z ní utíkala, aby se zase mohla opít,“ říká bývalý manažer Bartošové. Iveta se prý bojí vystřízlivět, aby nemusela vnímat realitu a zjistit, jak vážně na tom ve skutečnosti je.

„Vím od známých, kteří ji na oddělení po hospitalizaci viděli, že byla v příšerném stavu. Jenže Ivetě stačí osmihodinový absťák a pak začne přemýšlet o tom, jak se dostat ven. Umí na své okolí perfektně zahrát, že už je v pořádku,“ tvrdí Martin. Ten odmítá Ivetino tvrzení o mediálním tlaku a o tom, že ji do špatného stavu dostaly nepříjemné vzpomínky na minulost.

„Bartošová se má moc ráda na to, aby o sobě četla negativní články. Nikdy to nedělala. Takže tlak novinářů je pouze další její výmluva. Že nemá štěstí v lásce, to je také hloupost. Jde jí jen o to pití, o nic víc. A víte, proč se u ní neustále mění tým spolupracovníků? Protože po čase všichni prokouknou, že jim vykládá jen pohádky a ve skutečnosti jí jde jen o to, jak se dostat k chlastu. Žádné spouštěče nepotřebuje. Chce jen vzbudit v lidech lítost a vymyslí si klidně i třetí světovou, jen aby jí někdo skočil pro láhev. Domenico nesmí polevit, nedopřát jí ani hlt a kontrolovat, aby někde neměla pití zašité. Sice ho kvůli tomu opustí, ale za týden se vrátí s prosíkem. To jediné na ni platí,“ je přesvědčený bývalý Ivetin důvěrník, který prý promluvil, aby Bartošová dál nešálila všechny kolem sebe.

"I Domenico časem pozná, kdo je Iveta. Ničí kolem sebe lidi, tahá je s sebou na dno. Hrozně se mi ulevilo, když se šla konečně léčit. Domenico s Richardem by zasloužili Nobelovu cenu za to, že ji přemluvili. Jenže Iveta Bartošová svým útěkem za alkoholem opět ukázala, že jí asi nezáleží ani na sobě, ale ani na Arturovi, když z něj chce svým přístupem k alkoholu udělat sirotka," uvádí Wolf.

Iveta má prý diagnózu alkoholika románského typu. „Nepije kvůli zničené psychice, ale proto, že se pak cítí dobře. Bez alkoholu vydrží maximálně pět týdnů a pak do toho spadne znovu. A vymyslí si jakýkoliv důvod. Třeba že si zaslouží napít po podařeném vystoupení. Nebo když přinese Artur trojku ze školy. A tím vždy odstartuje svou alkoholickou etapu,“ dodal Wolf.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám