Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) se sice právě v těchto dnech snaží vyhrabat z další osobní krize a vydrápat se zpátky na výsluní, ale vážně jí hrozí, že opět zažije rychlý sešup dolů. Jak Super.cz zjistil od dobře informovaného zdroje, její bývalý manažer Martin Wolf (48), který od ní koncem roku po psychickém zhroucení odešel, ztratil telefon s cennými daty. Mobil obsahoval plno kompromitujících fotek a videí. "Iveta se děsí toho, že telefon někdo najde a prodá bulváru," říkají přátelé pěnice.

"Martin si Ivetu často natáčel a fotil. Schovával si také stovky zajímavých esemesek. Pak ale na jedné pařbě o telefon přišel a zhroutil se. I když říká, že mu Iveta ublížila, bojí se, aby se telefon nedostal do nepovolaných rukou a jeho obsah někdo nezveřejnil. Knížky, které o ní vyšly, jsou prý proti tomu čajíček. Také kompromitující fotky, které se dosud objevily v novinách, nemají proti těm z Martinova mobilu žádnou hodnotu," svěřil Super.cz blízký kamarád Wolfa.

Ten si prý bývalou zaměstnankyni natáčel i ve chvíli, kdy byla ve víc než podroušeném stavu. "Chtěl jí totiž ukázat, jak se pak chová. Potřeboval důkaz, protože jinak mu Iveta druhý den nevěřila, co všechno vyváděla," dodal Martinův přítel.

Iveta Bartošová teď má jedinou naději - že telefon najde někdo, kdo ho prodá za pár kaček do bazaru. V nich obsah telefonů obvykle nezkoumají, vymažou z nich nenávratně všechna data a pošlou je zpátky do oběhu.

Wolf se zatím léčí z tříleté spolupráce u Ivety v zahraničí. Na rozdíl od jiných Ivetiných spolupracovníků o ní dosud nikdy nehovořil špatně. Jen jednou, když ho Bartošová osočila z toho, že ji připravil o velké peníze, zareagoval. Wolf tehdy prozradil, že pracoval jen za jídlo a cigarety a Bartošová mu prý dluží mzdu za tři roky spolupráce. Bartošová to tehdy razantně popřela.

Související témata:
Videa

Reklama

Další články

Načítám