Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehnané pohodlí a luxus ho nejspíš příliš neužije. Martin Trnavský (54) miluje cestování a vše s tím spojené a spíš než hotelovou pohostinnost upřednostňuje herec kouzlo svého obytného vozu.

Během našeho posledního setkání se nám herec svěřil, že ve svém domečku na kolečkách vyráží nejen na letní dovolené, ale pobývá v něm i v zimě. V den našeho setkání na tiskové konferenci primáckého seriálu Temný Kraj se právě se svým obytným vozem vrátil z lyžování na italské Marmoladě.

„Nad svým pracovním časem mám vládu, a tak se snažím každý druhý měsíc aspoň na deset dní odcestovat,” svěřil se nám Trnavský. Osmimetrový vůz, ve kterém kromě ložnice nechybí ani kuchyň, koupelna a toaleta, využívá s partnerkou Bárou Munzarovou (52) a její dcerou Aničkou hlavně v teplých měsících. „Stále aktivně dělám jachting, tak často vyrážíme na prodloužený víkend někam na závody do Rakouska, Švýcarska nebo i do Česka,” říká Martin, který příští týden vyrazí stejným způsobem někam na běžky.

Herec potřebuje volnost, a proto si před lety založil vlastní divadelní společnost Frída. „Musím být víc pracovitý, zároveň mám ale volnější řád. V divadelní společnosti mám osm lidí, za které musím být zodpovědný. Celé to organizuji a je v tom hodně práce. Není to o tom, že někde vyvěsíte plakát a všechno to funguje skoro samo,” vysvětluje Martin Trnavský, jenž si zahrál v novém dvanáctidílném seriálu kriminalistu z pražského oddělení vražd Luboše Bacha.

„Můj příběh tam není moc rozehraný, já tam spíš jen vyšetřuji. Mně se hlavně líbila pohoda na place, jak to mají sestry Bártů dokonale zmáknuté. Na některé natáčení se jezdí z povinnosti a sem se člověk těšil,” s úsměvem vzpomínal herec.

Reklama

Další články

Načítám