Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herečka Bára Munzarová (52), jež měla v červnu s partnerem Martinem Trnavským (54) vážnou nehodu na motorce, když je srazilo auto, a Prima kvůli tomu musela v seriálu Obchoďák přeobsadit Bářinu roli Terezou Kostkovou, se rychle zotavuje. Její přítel nyní poprvé prozradil podrobnosti o tom, jak k bouračce vlastně došlo!

„Já mám jenom spálenou nohu. V tu chvíli jsme skoro stáli. Ten chlap nás přehlídnul. Podíval se na mě doprava, pak doleva. Tak jsme se rozjeli rychlostí tak deset kilometrů v hodině. Jenže on, jak se díval doleva, pořád jel dál, takže nás srazil. Vzadu, kde seděla Bára, jsou stupátka na nohy a jsou blbě řešený. Jsou jen kovový a jak ta motorka padala na levou stranu, tak se jí dostala noha pod tu stupačku a vlastně jí to rozřízlo celou tu spodní plošku,“ řekl otevřeně Martin Trnavský v pořadu Top Star, který Prima vysílá ve středu večer.

„Naštěstí nebylo nic zasažené, jenom měkký tkáně, žádný maso, sval nebo nervy a tyhle věci. Díky tomu se to celkem rychle hojí. Pan primář Hradil, terapeut, je výborný a Báře se tak věnuje, že díky němu už je vlastně v pořádku,“ prozradil s úlevou Trnavský.

V reportáži vystoupí i seriálová náhradnice Munzarové Kostková, která řekne, jakou dala televizi podmínku, týkající se její celoživotní kamarádky Báry, aby nabídku vůbec přijala.

Reklama

Další články

Načítám