Hlavní obsah
Článek

Martin Stropnický (67) opustil Veroniku Žilkovou (62) kvůli mladší ženě, která s ním pracuje na ambasádě v Izraeli jako konzulární asistentka. K herečce se prý anonymy o manželově milostném poměru dostávaly už několik let. Až teď jí ale Stropnický přiznal, kdo je oficiálně důvodem jejich rozvodu.

„Asi bude pravda, že jejich vztah trvá celé tři roky, manžel mi před pár dny tuto mladičkou milenku přiznal, víc to na žádost manžela nebudu komentovat,“ řekla Blesku Žilková, jež ještě v březnu se Stropnickým a jejich dcerou trávila dovolenou v Dubaji.

Po dovolené hereččce manžel oznámil prostřednictvím emailu, že se s ní rozchází, protože ji už nemiluje. Už tehdy herečka naznačovala, že za jeho rázným rozhodnutím stojí nová žena.

Žilková byla nečekaným rozchodem pochopitelně zdrcena. „Dnešní absurdita. Exministr obrany, místo obrany své rodiny v době válečného napětí, sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!“ kroutila hlavou herečka, kterou drží nad vodou rodina včetně dcery Agáty Hanychové, a také celá řada fanoušků, kteří jí posílají slova podpory na sociální síti. Se Stropnickým byla dlouhých osmnáct let.

Reklama

Další články

Načítám