Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To opravdu musí být velká láska, když použila tak silná slova a vyznání. Agáta Hanychová (38) je už pár měsíců ve vztahu s lékařem Andrejem Nikovem a je velmi zamilovaná. Za to, že jí osud poslal právě tohoto muže, dokonce děkuje do nebe.

"Je strašně těžké najít spřízněnou duši. Pár pokusů už jsem v životě i měla, ale tohle je jiné. Vážím si toho. Děkuji tam nahoru. To se ti dědo, táto a brácho povedlo," vyznala se Hanychová, které dědeček zemřel už před lety, její nevlastní otec Marek Navrátil odešel před pěti lety a malý bráška Melichar, který se narodil její mamince Veronice Žilkové (62) s manželem Martinem Stropnickým (67) s vrozenou brániční kýlou, se dožil pouhých 168 dní.

Štědrý večer Agáta s novým přítelem netrávila. Měl službu v nemocnici. Stejně by se mu nemohla věnovat. Měla plné ruce práce, protože doma u stolu hostila celou širokou rodinu. "Já mám teď malý byt, k nám se nevejdou, takže všechno je na Agátě," řekla Super.cz před Vánocemi Veronika Žilková.

Reklama

Další články

Načítám