Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ani ne před dvěma měsíci Veronika Žilková (62) nechala přepravit letadlem psího miláčka Pippa do Izraele, kde její manžel Martin Stropnický (67) působí jako velvyslanec. Nový domov si labrador bohužel moc dlouho neužil, podlehl zákeřné chorobě.

V listopadu herečka pořídila dceři Kordulce (13) štěňátko mopsíka, který dostal jméno Coffie. Malou fenku teď pečlivě připravuje na let, všechno doposud probíhalo podle plánu. „Coffie se chystá za paničkou Kordulkou do Izraele. Prvních 6 razítek z 20 povinných uloveno,“ jásala ještě před pár dny Žilková na Instagramu.

Po nadšení ale přišla studená sprcha a herečka s hrůzou zjistila, že štěně nesplňuje požadavky k přepravě na palubě letadla. „Neřešitelné... Štěně se nevejde do předepsané tašky na palubu 19x30 a do zavazadlového prostoru nemůže kvůli zimě, protože je štěně... Asi se rozvedu a zůstanu se psem pěkně doma,“ svěřila se fanouškům zklamaná Žilková.

Reklama

Další články

Načítám