Hlavní obsah
David Zápal
Článek

A je to potvrzeno! To, co si už léta šuškají vrabci na střechách, nyní víme už i od něj. Matěj Stropnický (34), šéf Strany zelených a syn ministra obrany Martina Stropnického (67), provedl veřejný coming out. Přiznal, že má slabost pro stejné pohlaví a potvrdil i lásku k nové hvězdě Ordinace Danielu Krejčíkovi (23)

Sice se o tom šušká už dlouho a kolem sexuální orientace šéfa Zelených už léta nepanují žádné pochyby, dokud to ale neřekl naplno on sám, stále to byly jen nepotvrzené drby.

„Je to tak, chodím s Danielem Krejčíkem, je to skvělej kluk. Chci potvrdit, že jsem na kluky. Je to super věc, s Danem obzvlášť. A jestli náš vztah vydrží toto, tak už vydrží vše,“ řekl Blesku Stropnický.

Narážel možná na to, že byl vlastně k přiznání tak trochu donucen svým přítelem, hercem, který měl dokonce už i nominaci na Thálii. Ten si dva dny před Matějovým přiznáním totiž v rozhovoru postěžoval, že politika nemůže vzít na veřejnosti ani za ruku.

Pánové spolu zatím randí pouhé dva měsíce a ještě spolu nebydlí. Sám Matěj prý o své orientaci ví už od osmnácti, ale přesto zažil i románky se ženami.

„Moje rodina to ví už dlouhá léta, zhruba od mých dvaceti. V české politice jsem zřejmě první, přestože v jiných stranách je taky řada homosexuálů,“ dodal Matěj, jemuž by mohlo přiznání na poslední chvíli před volbami přilákat i nějaké ty „duhové“ hlasy.

Reklama

Další články

Načítám