Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá Berenika Suchánková, dcera herce Michala Suchánka (58), se zúčastnila konkurzu na připravovaný muzikál Michala Davida (63) Muž se železnou maskou a po úspěšném absolvování zpěvu a tanečních choreografií získala roli Cecile.

„Moc se těším, už jsme začali zkoušet. V Divadle Broadway jsem už hrála v muzikálech Klíč králů a Tři mušketýři, takže jsem moc ráda, že si opět na těchto prknech zahraji,“ svěřila se nám Berenika.

Prázdniny tedy nebude mít sympatická brunetka, která je stále řádnou studentkou konzervatoře, jen odpočinkové, ale také pracovní. Částečně je totiž stráví právě zkouškami muzikálu. „Máme nazkoušenou první půlku muzikálu. A musím tedy přiznat, že se zase po ročním studiu na volno v červenci těším, ale od srpna opět začínáme intenzivně zkoušet,“ dodala Berenika.

Její otec Michal Suchánek se spolu s Richardem Genzerem (57) spolupodílel na scénáři. V roli Cecile se bude alternovat s dcerou Martina Stropnického (67) Františkou. Další role v muzikálu Muž se železnou maskou ztvární například Josef Vojtek (58), Petr Kolář, Daniel Hůlka, Michal Kavalčík, David Gránský (32) nebo Václav Vydra.

Reklama

Další články

Načítám