Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dcera ministra obrany Martina Stropnického (67) a herečky Veroniky Žilkové (62) Kordulka má za sebou první natáčení filmu. Zahrála si jednu z hlavních dětských rolí v komedii Jak se zbavit nevěsty, která je právě v českých kinech.

Protože Žilková měla představení v divadle, na premiéru Kordulku doprovodil otec obklopený ochrankou. Co na kariéru své desetileté dcery říká?

"Zase jedna naděje na to, že by některé z mých dětí bylo doktor, povadá," řekl Super.cz s úsměvem Stropnický. "Je jí deset let, bavilo ji to, prý jí to docela šlo, hraje tam drzou hubatou holku, tak to můžu potvrdit, že doma hraje denně," říká politik a bývalý herec.

"Geny má z obou stran. Léta se věnuje tancování, to má zase po babičce. Byli bychom hloupí nebo najivní, kdybychom mysleli, že z ní bude bioložka," upřesňuje Stropnický.

Jeho dcera nejvíce miluje svého koně Froda a kvůli němu přijala roli ve filmu, aby pomohla s jeho financováním. "Stará se, věnuje se mu. Byl to složitý dárek od mé ženy. Naučí ji to povinnostem, kolem koně je spousta práce. Zrovna ráno ji kopl, když mu dávala žrát, byly i slzy. Naučí se, že živý tvor vyžaduje pozornost a je potřeba si na něj zároveň dát pozor," dodal Stropnický.

Reklama

Další články

Načítám