Hlavní obsah
Článek

Televizní program patří v období Vánoc především dětem, ale letos se u obrazovek nebudou nudit ani jejich tatínci. Jitka Čvančarová (46) totiž oblékne červené šaty, v nichž vyniknou její ženské křivky.

Oblíbená herečka dostala roli v pohádce Slíbená princezna, v níž bude s Martinem Stránským (54) tvořit královský pár. Po seriálu Doktor Martin se tak objeví i ve svátečním programu České televize. Diváci se jí dočkají 25. prosince.

V nové variaci příběhu o Zlatovlásce dostanou největší prostor Jan Cina jako Jiřík a Marta Dancingerová jako princezna Radost. Jitka však na sebe díky smyslnému kostýmu strhne pozornost i v menší roli. Její napěchovaný dekolt bude nečekanou dodatečnou nadílkou, již ocení i ti, kteří vánoční pohádky běžně nesledují.

„Dějová linka, která je u Erbena velmi jednoduchá, je scenáristkou Ivou Procházkovou obohacena o řadu dobrodružných i humorných prvků a staví na tradici české filmové pohádky s vtipnými dialogy, vyhraněnými charaktery, ale i překvapivými momenty. Diváci se můžou těšit na dobrodružnou podívanou se spoustou reálných zvířat a efektních triků,“ říká o Slíbené princezně producentka Kateřina Ondřejková. Pro diváky, kteří si nepotrpí na reálná zvířata ani efektní triky, má pohádka v záloze naštěstí i vnadnou Jitku Čvančarovou.

Reklama

Další články

Načítám