Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Martin Stránský (54) je sice už nějaký ten čas hvězdou novácké Ordinace v růžové zahradě, nejvíc ho ale diváci znají coby muže, který v Česku propůjčuje hlas hlavnímu hrdinovi amerického seriálu Dr. House. Představitel MUDr. Oty Kováře měl přitom při natáčení Ordinace zážitek, za který by jiní muži dávali milióny. Zažil totiž vášnivou líbačku s krásnou a o dvacet let mladší slovenskou herečkou Lenkou Vacvalovou.

Dvaadvacetiletá Lenka se snažila uspět v českém šoubyznysu několikrát. Aspirovala na moderátorskou kolegyni Leoše Mareše v Talentmanii, účastnila se soutěže Prostřeno!. Její hlas dobře znají posluchači SeeJay rádia, kde moderuje. V divadle získala například roli prostitutky Dory v představení Tulení žena. Teď zkouší štěstí v hlubších vodách popularity.

Fotografie z natáčení Ordinace unikly tajně, takže nemáme žádné informace o tom, jak se Lenka do seriálu dostala a zda bude její role epizodická nebo epická. Jisté ale je, že její pěkná postavička a šarm potěší všechny diváky mužského pohlaví. A diváci rodu ženského snad budou alespoň držet začínající herečce palce...

Reklama

Další články

Načítám