Hlavní obsah
Článek

V roce 2020 skončil na třetím místě v Česko Slovenské SuperStar. Před ní se Martinu Schreinerovi podařilo zhubnout 35 kilo. Sympatický zpěvák v té době dokonce uvažoval o tom, že využije plastické chirurgie a nechá si odstranit přebytečnou kůži. V době koronavirové pandemie se ale ručička na jeho váze začala znovu posouvat doprava.

„V době covidu se to vyšroubovalo nahoru. Fitka byla zavřená, jídelníček mi nešlo dodržovat. Ale co, no?“ pokrčil rameny Martin, kterému musejí v divadle upravovat kostýmy. „Teď jsme hráli muzikál Trhák, a tak to musely holky v kostymérně trošku povolit,“ smál se Schreiner.

Zpěvákovi se už ale daří na fyzičce pracovat a vidí výsledky. „Už se zase cítím lépe. Mám krabičkový způsob stravování. Chodím do fitka s trenérem,“ dodal.

Martin je rád, že se může opět naplno věnovat hudbě. A to nejen na divadelních prknech. „Nejvíc se teď věnuji zkoušení dvou představení Branický zázrak a Ostrov pokladů. Ale snažíme se s klukama z kapely pracovat i na desce,“ svěřil se se svými plány Martin Schreiner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám