Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další řada populární reality show Survivor už brzy odstartuje na televizi Nova. Hvězdy, které odcestují na exotické místo natáčení, už pomalu odpočítávají dny do svého odletu. Ve vzduchu bylo hned několik jmen známých tváří, které by mohly tentokrát bojovat o přežití.

Mezi prvními, kdo měl nabídku do populárního pořadu dostat, je zpěvák Martin Schreiner. Hvězda finále šesté řady Česko Slovenská SuperStar však svou účast v show vyvrátila. „Bohužel, tato informace je nepravdivá,“ svěřil se Super.cz zpěvák Martin Schreiner, který účinkoval i v sedmém ročníku pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Na ostrově se měl podle našich informací objevit také zpěvák Roman Tomeš. Tomu odlet do exotické destinace překazily zdravotní potíže. „Už bylo vše podepsané a natočené, ale pak přišla kýla. Takže musím na operaci," svěřil Super.cz Roman.

Jednou z dalších tváří, o které se v nové řadě spekulovalo, je Jiří Langmajer (57). Podle některých by se herec, který našel zálibu v otužování a pravidelně dře na své kondici, do soutěže hodil. „Tato informace je nepravdivá,“ řeklo PR oddělní televize Nova, které dementovalo také účast herečky Anny Kadeřávkové (26), u níž vyjednávání padlo na poslední chvíli. Diváci podle našich informací na obrazovce neuvidí ani herečku a zpěvačku Radku Pavlovčinovou, jež byla mezi dalšími adeptkami.

Reklama

Další články

Načítám