Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětačtyřicítka Lucii Bílé (58) rozhodně nebrání v tom, aby u svých outfitů nosila čím dál větší výstřih. Po festivalu Benátská noc, kdy jí praskala podprsenka ve švech, se zdálo, že už nepřekvapí. Ale je to tady. Ve spotu pro show Česko Slovensko má talent jí v kostymérně přidělili oděv, za nějž by se nemusely stydět ani hrdinky erotických filmů.

Zpěvačka vyfasovala roli prodavačky popcornu v kasínu v Las Vegas. Na rozdíl od kolegů Martina Pyco Rausche (46), Jakuba Prachaře (40) a Jaro Slávika (49), ale nenatáčela ve Spojených státech. "Sice to vypadá jako Vegas, ale s Luckou Bílou se točilo v Divadle na Vinohradech," prozradil Super.cz koordinátor projektu Marek Winkler.

To, že vypadá velmi sexy, Bílé vyhovovalo. "Jsem zamilovaná, šťastná a se svým tělem spokojená," svěřila zpěvačka, kterou budou moci diváci TV Prima v talentové show vidět pravidelně každou neděli od září až do konce listopadu.

Reklama

Další články

Načítám