Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přípravy na třetí sérii show Česko Slovensko má talent jsou v plném proudu, a tak kromě castingových a divadelních kol za sebou hvězdní porotci a moderátoři mají i natáčení upoutávek.

Jejich samotné natáčení překvapivě neprobíhalo v Čechách ani na Slovensku, ale uskutečnilo se u rakouských sousedů ve Vídni. Práce na promo spotech se rozběhly pořádně zostra. Už v sedm hodin ráno se začaly na natáčení připravovat reprezentační prostory v Rakouské národní knihovně ve Vídni. Posvátná, respekt vzbuzující instituce, kde i klíč od dveří pamatuje tři sta let, se na výrobu upoutávek mimořádně hodila.

Celý koncept kampaně totiž stojí na tom, že moderátoři Martin „Pyco“ Rausch (46) a Jakub Prachař (40) pracují jako noční strážní v muzeu a během jejich služby začínají ožívat různé místní exponáty. Samozřejmě ty, které mají talent! Oživne tak badatel ze začátku minulého století Martin Dejdar (59) nebo rytíř v brnění či pilot historického letounu v podání Jaro Slávika (49).

Konečný výsledek diváci budou moci ohodnotit na Prima family už za měsíc!

Reklama

Další články

Načítám