Hlavní obsah
Článek

Herec Martin Písařík (44) se převléká za ženskou. Tedy nikoliv ve skutečném životě, ale v muzikálu Sugar, který se od 27. dubna bude hrát v Divadle Na Fidlovačce.

Známý příběh o gangsterech, milionářích, dámském orchestru, naivce Sugar a dvou muzikantech na útěku vstupuje do závěrečné zkouškové fáze.

Písaříkovi to v ženském oblečení opravdu sekne a dvojrole muzikanta Joea a Josefíny ho ihned nadchla.

„Místo prince či hrdiny hraju saxofonistu, který se převlékne za ženskou Josefínu. Paráda, ne? Díky úzké spolupráci s Lukášem Pečenkou, který představuje kolegu basistu Jerryho a pak Dafne, si tu roli opravdu užívám. Dokonce díky ní znám i svou velikost podprsenky. To je pro mě, jako pro chlapa, úplná novinka. Ovšem nečekejte, že ji prozradím. Jo a taky jsme se téměř dokonale naučili pracovat s hudebními nástroji,“ pochlubil se Písařík, kterého učili známí muzikanti Felix Slováček a Karel Vágner.

Muzikál vzniká pod taktovkou režiséra Radka Balaše. „Myslím si, že se budou skvěle bavit diváci, ale určitě i herci. Už při zkouškách je z nich cítit, že je tahle muzikálová show chytla a užívají si ji. A práce v téhle partě herců, zpěváků a tanečníků baví i mě,“ prozradil režisér. Diváci se kromě Martina Písaříka mohou těšit také na Anetu Krejčíkovou, Elišku Balzerovou či Vandu Chaloupkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám