Hlavní obsah
Článek

V muzikálu Bonnie a Clyde hraje Martin Písařík (44) bratra hlavního hrdiny, který je submisivní ve vztahu k sourozenci i manželce, a nechává sebou orat, jak se říká. A prý tahle role nemá daleko od skutečnosti.

"Nejsem úplně dominantní, že bych někam přišel a společnost ovládl. Spíše se nechávám strhnout energií. Co se týče zlobení na jevišti a srandy, tak to zvládám. Ale mívám to tak, že když s někým děláme představení a on je nějakým způsobem výrazný, tak s ním nesoutěžím, ale naopak se jím nechávám inspirovat," svěřil.

Podobné to má i se vztahem k ženám. "My chlapi si kolikrát můžeme myslet, že to doma ovládáme, ale ve skutečnosti je to jinak. Žena nám nechává možnost myslet si, že to jsme my, kdo to vede. V tomhle směru to nechávám úplně volné. Moje přítelkyně Míša to dělá šikovně. Když je potřeba, abych se cítil jako chlap, tak mě nechá přivrtat poličku, a když je zase potřeba, aby se něco opravdu udělalo, a ne že je potřeba rok čekat na poličku, tak to udělá ona a já jsem rád, že je taky šikovná," vzal to přes přirovnání Martin.

Vypadá to, že se Martin nechá spíš holkou sbalit, než aby ji balil on. "S balením jsem to měl vždycky těžké. Když chce chlap sbalit ženskou a ona ho nechce, tak se může přetrhat. Když se jakoby nechá sbalit, stejně už to má dávno rozhodnuté. Já byl spíš takový posílač, že jsem posílal lidi, aby holce řekli, že se mi líbí," zjednodušoval si to herec. Teď už ale prý nikoho nebalí, ať už jakýmkoli způsobem, a seká doma dobrotu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám