Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Málokdo si po vyslovení jména Martin Písařík (44) vybaví muzikál. A hle, herec zkouší v pořadí již druhé dílo kombinující činohru a zpěv. My jsme se s ním potkali na tiskové konferenci v Hudebním divadle Karlín, kde byl oficiálně představen muzikál Franka Wildhorna Bonnie & Clyde.

„Když už dělám nějakou roli, tak chci, aby to pro mě byla nějaká výzva,” komentuje svou účast v připravovaném představení herec, který je známý spíše ze seriálů Ordinace v růžové zahradě, Bazén, Cesty domů, Ententýky, Proč bychom se netopili nebo Doktoři z Počátků.

Martin se objevuje ve stejném divadle už v muzikálu Lucie, větší než malé množství lásky, kde hraje roli Jáchyma. V tomto představení ale příliš nezpívá, a to ho mrzí. „Zpívám fantasticky. I někteří moji kolegové jsou překvapení, že zpívám. Přihlásil jsem se na konkurz, protože jsem byl přesvědčený o tom, že už jsem dál, než jsem byl před nějakou dobou. Podařilo se mi přesvědčit realizační tým, a jelikož věřím hudbě a věřím taky sobě, tak se na tuto příležitost moc těším,” říká Martin Písařík.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám