Hlavní obsah
Článek

Oblíbený herec Martin Písařík (44), kterého diváci mohou vidět například v seriálu Doktoři z Počátků, je znám jako velký milovník žen. Loňská aféra, kdy šokoval nejen svou přítelkyni, když se nechal nafotit a natočit, jak se po narození syna spouští se servírkou, je pryč a na Písaříka ženské pokolení rozhodně nezanevřelo. Kamkoliv přijde, lepí se na něj krásky jako vosy na bonbón.

A to samé se stane i v novém českém filmu Muzikál aneb Cesty ke štěstí, ve kterém zazní nové verze hitů z filmu Starci na chmelu. Písařík si ve snímku zahraje postavu Martina, fotografa a hudebníka, do kterého se všechny holky ze třídy pražské konzervatoře postupně zamilují. Písařík tak bude obletován samými mladičkými kráskami!

„Je tady skvělá parta, jen jsem přišel na to, že už nepatřím do jejich věkové skupiny! Měl jsem radost, že tady budou mladí lidé, a taky že ano. Většina má něco málo přes dvacet. Takže já s hrůzou zjišťuji, že stárnu,“ smutnil si v koutku duše Písařík, který si ve filmu zahraje společně s Aničkou Fialovou, Romanem Vojtkem, Adamem Mišíkem, Jiřím Kornem či Vicou Kerekes.

Děj filmu prošpikovaného muzikálovými písničkami není složitý. Parta studentů konzervatoře se svými učiteli vyrazí na soustředění do přírody. Za úkol dostanou nastudovat výše zmíněný muzikál Starci na chmelu. Jak už to tak bývá, krom toho se stihnou zamilovat, pohádat, poprat a zase usmířit.

Autoři zdůrazňují, že film točí jako poctu otci hudebníka Petra Maláska, který se postaral o hudbu k původnímu filmu. Malásek na celé natáčení dohlíží, jeho žena Dana Morávková se zase postarala o choreografie. Premiéra filmu je plánovaná na 14. ledna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám