Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Lucie Vondráčková (44) a její snoubenec Tomáš Plekanec (28) nezahálí. Před několika týdny teprve oznámili své zásnuby a už chystají svatbu. Během oslav bronzové medaile na Mistrovství světa v hokeji na Slovensku se totiž zpěvačka svěřila, že už ví, kde svatba proběhne.

„Máme už místo i termín. Víc ale neřeknu,“ svěřila se neteř populární zpěvačky Heleny Vondráčkové (76). Podle infromací Super.cz by k svatbě mělo dojít letos o prázdninách. Otázkou zůstává, jestli pozve i svou slavnější tetu, která je s jejím dědečkem i tatínkem na nože. Všechny indicie se zatím ale přiklání k verzi, že ne. A tak se zdá, že to, co způsobila svatba Heleny Vondráčkové s Martinem Michalem, Lucčina nenapraví.

„Já nejsem na žádné kudrlinky ani divadýlka. Nechci tedy zbytečně vyvolávat pozornost,“ nechala se slyšet zpěvačka. Otázkou zůstává, jestli se zpěvačka bude vdávat v Čechách nebo v Kanadě, kam se za Plekancem odstěhovala. S ohledem na zdravotní stav Jiřího Vondráčka staršího to bude nejspíš tady v Čechách..

Reklama

Další články

Načítám