Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) je single. Přiznal, že po pětadvaceti letech se rozpadl jeho vztah s partnerkou Sylvou, se kterou má dvě děti - jednadvacetiletého syna Ivana a čtrnáctiletou dceru Emu. Zpěvák se od rodiny, která zůstala bydlet v Litvínově, odstěhoval do Roudnice nad Labem.

S partnerkou Sylvou se nikdy neukazoval, od veřejného života ji chránil. Důvodem rozchodu byla kauza v médiích před třemi lety. Zpěvák měl tehdy po vystoupení v Moravské Třebové napadnout v hotelovém pokoji ženu a důchodce. Incident vyšetřovala policie. Právě tato kauza se na vztahu se Sylvou podepsala.

"Neustála to. Byl to strašně těžký rok, kvůli kterému jsem přišel o práci, děti se dočkaly šikany, ona podle lidí z našeho malého města měla parohy. Prostě to nezvládla a vztah ukončila," řekl Super.cz Maxa.

"V bytě, ve kterém jsme bydleli, nyní žije syn Ivoš, Sylva s dcerou se odstěhovaly a zůstaly v Litvínově a já mám byt v Roudnici. Komunikujeme spolu v pohodě, s malou se vídám," dodal zpěvák.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám