Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Maxu (63) jsme po delší době potkali díky tomu, že se přišel podívat na vernisáž fotografií Šumavy kamarádky Heleny Váňové. A samozřejmě jsme si povídali i o umění. A tentokrát jsme vynechali zpěv. Martin, vlastním jménem Ivan Varga, se věnuje už velmi dlouho malování, momentálně hyperrealismu, a umělecké vlohy po něm zdědil i jeho syn, který už ho prý přerostl.

Když se podíváte na naši videorepotáž, dozvíte se víc, nicméně Ivošek, tedy už dvacetiletý Ivan Varga Junior, jak si říká, studuje první ročník filmové školy a s tátou už natočil i několik videoklipů. "Ten, který můžete aktuálně vidět, je na píseň, která se jmenuje Noc kouzel zbavená. Ještě dva máme v zásobě, ale ty chci nasadit až v létě. Je i velmi dobrý fotograf," upřesnil Martin.

Velká už je i jeho dcera Ema, je jí třináct a právě prožívá pubertu. "Je taková malá vědátorka, velmi dobře se učí, to má po mně, a je i velmi nadaná na jazyky. Mluví plynule anglicky. Také projevuje nějaké tvůrčí ambice, ale je to přece jen teprve třináctiletá holka," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám