Hlavní obsah
Článek

To tu ještě nebylo. Doposud Martin Maxa (63) působil jako lamač dívčích srdcí a několikrát byl v minulosti načapán paparazzi s milenkami. Že bude svádět i chlapy, to by od svalovce Maxy čekal málokdo.

Maxa dostal roli gaye v připravovaném muzikálu Naháči. A podle producentů je mu jak šitá na tělo. Maxa, který v minulosti hrál ochotnické divadlo a účinkoval například v muzikálu Kleopatra, svoji roli zvládá na výbornou.

"Nehraju nějakého afektovaného homosexuála, spíš takového latentně skrytého, dokonce takového, který vnímá svou sexuální orientaci jako brzdu ve své profesní kariéře," vysvětluje Maxa, kterému v novém muzikálu padnou do hledáčku dva mladíčci - vítěz SuperStar Zbyněk Drda nebo finalista SuperStar David Gránský.

"Parodovat gaye je celkem jednoduché, ale určitě ne, když je to míněno vážně a latentně zároveň. O roli přemýšlím, snažím se, aby byla uvěřitelná," dodal Maxa.

Vedle svalnatého padesátníka se v muzikálu objeví Danka Šinkorová, Sisa Sklovska a další známé tváře. Premiéra muzikálu je naplánována na 4. říjen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám