Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa (63), kterého nedávno novináři nachytali při vášnivé líbačce s jeho manažerkou, překvapuje. Svalnatý idol žen totiž našel zálibu v mladičkém finalistovi X-Factoru Davidu Gránském (19). Jsou z nich milenci. Naštěstí jen v muzikálu Naháči, kde oba hrají. „Martin představuje utajeného gaye, profesora Páska, zatímco můj Honza Fulín se svou orientací netají,“ řekl Super.cz mladíček Gránský.

„Můj profesůrek má hodně slupek. Je například homosexuálně zaměřený a celý život to tají před svým okolím,“ řekl nám Maxa na zkoušce kostýmů do Naháčů, na které se předvedla coby chlap i Daniela Šinkorová. Maxa sám v lásce nedávno zažil perné chvilky, když ho novináři obvinili z nevěry. „Byla to naprostá blbárna. O nic nešlo. Vlastně si tu pusu ani nepamatuju, protože jsem v sobě měl spoustu vína. Doma jsme ale v pohodě a tak bych se k tomu nerad vyjadřoval,“ uvedl pohledný padesátník.

Ten se se svým muzikálovým milencem Gránským dohodl, že přestože mají oba svou skutečnou sexuální orientaci vyřešenou, raději se nebudou fotografovat v žádných provokativních pozicích, aby snad o jejich příslušnosti k homosexuálům někdo nezačal skutečně uvažovat.

„S Martinem si v Naháčích říkáme bráchové, přitom jsme utajený pár. Líbačka nebude. Trochu se budeme dotýkat. Třeba ale ještě něco pan režisér vymyslí navíc. Divačky se mají na co těšit,“ láká na muzikál nejen své fanynky Gránský, který podle zákulisních zdrojů roli gaye nejdříve odmítl, Maxův souhlas ho ale nakonec přesvědčil. "Je to jen role," dodal mladý zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám