Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák, skladatel, kytarista a bývalý tělocvikář Martin Maxa včera oslavil už pětapadesáté narozeniny. Blonďatý zpěvák vždycky uměl potěšit své věrné fanynky. A to nejen svými hitovkami (proslavila ho například píseň C'est la vie), ale i urostlou sexy postavou, kterou velmi rád vystavoval na odiv.

Že už má za sebou pět let mezi padesátníky, byste rozhodně netipovali. Maxa je celoživotní sportovec, který si své svalnaté tělo umí hýčkat. Během své kariéry se tak několikrát bez obav nechal nafotit téměř nahý.

A v plavkách se fanouškům ukazuje dodnes, protože má pořád co. Držitel bronzového Slavíka z roku 2000 však přeci jen pociťuje, že už mu léta nezadržitelně přibývají. Za sebou má náročné operace kolene i ploténky.

Sportovní dřina si zkrátka vybrala svou daň. Pohybu se ale Maxa nikdy nevzdá, a tak se fanynky nemusí bát, že by snad přišel o svou namakanou postavu, jež ho celý život zdobí.

„Vůbec si neumím přestavit, že bych se nemohl dobrat adrenalinu a endorfinů. Bojuju tak proti depresím, ke kterým mám sklony. My ryby máme sklony k alkoholismu, depresím a já to řeším trápením těla, námahou," prozradil nedávno zpěvák, který obnaženou postavu ukazoval už jako čtyřicátník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám