Hlavní obsah
Článek

Někteří jeho kolegové museli hodně šetřit, aby se dočkali chrupu, jako má on! Martin Maxa (63), pohledný ramenatý zpěvák, který i s věkem, který má v občance, stále přitahuje na své koncerty zástupy žen, se však na rozdíl od jiných umělců, kteří za náhradní dokonalý chrup museli utratit i milión korun, pyšní svým vlastním.

„Jsou to moje zuby. Kdybych potřeboval náhradní, dám si je dát. Moje partnerka je ale zubní hygienistka, u nás v rodině je tak péče o zuby velmi velkou prioritou, dbáme o to všichni. Mám to doma gratis a nechám si dělat hygienu víckrát ročně, než je obvyklé,“ řekl Super.cz sympaťák Martin.

Kromě drobného zásahu na jednom zubu se prý může chlubit jenom samými zubními originály. „Snad na sedmičce vlevo nahoře mám korunku. Jednou jsem kousl do grilovaného kuřete, ale třeba z rvačky jsem si nikdy podobný problém neodnesl,“ dušuje se Maxa. Aby také ne. I když působí fajn, pánové z něj kvůli jeho postavě a pazourám jak u velmi vytíženého dělníka ze stavby mají velký respekt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám