Hlavní obsah
Článek

Obchodníci už vyvěsili vánoční výzdobu, aby nám včas připomněli, že i letos budou Vánoce. A s podobným předstihem myslí na svátky i zpěvák Martin Maxa (63). Rozhodl se totiž poprvé za svou kariéru natočit vánoční videoklip. Aby ho ale stihnul uvést v předvánočním období, musí s jeho natáčením začít už teď.

"Je to tak. Jak stárnu, dojímá mne čím dál víc věcí včetně svátků, k čemuž rozhodně přispívá i moje nejmladší dcera Emička, kterou Ježíšek pochopitelně nenechává ani trochu chladnou. A tak jsem se rozhodl udělat vánoční klip, ve kterém si právě Ema zahraje. Mým tvůrčím snahám ale neunikne ani syn Ivoš. Ten samozřejmě, vzhledem ke svému věku patnácti let, v taťkově videu hrát odmítá, ale baví ho vizuální tvorba jako taková, tak bude k ruce na place," řekl Martin, kterého jsme zastihli na nákupech.

A jak výlet do Prahy okomentoval Maxa junior, který v patnácti letech měří už metr osmdesát? "Praha je na mě moc rušná, bydlet bych tady určitě nechtěl. Ale obchody s oblečením tu jsou super."

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám