Hlavní obsah
Článek

Martin Maxa (63) měl v posteli mnoho žen, s novou image by ale jednoznačně zůstal na ocet a nesbalil by ani jednu. V novém videoklipu k písni Kocór v tróbě si sám zahrál traktoristu nevábného zevnějšku, který se snaží sbalit atraktivní slečnu, kterou je Štěpánka Decastelo (45).

Muzikanti nemívají o přízeň dam nouzi. Postelí Micka Jaggera prý prošlo přes čtyři tisíce žen, stejným číslem se prezentuje Enrique Iglesias. Jak je na tom Maxa? "Řekl bych jen, že v tomhle, myslím, za světem nijak nezaostáváme. Pokud jde ale o mě, tak tahle éra spadá do období, než jsem byl veřejně známou figurou. Čili si myslím, že trochu větší úspěchy u žen nemusí být pouze výsledkem popularity," prozrazuje Maxa.

"Bavíme se o období zhruba dvaceti let dospělého života, to je přece dlouhá doba. Navíc je to období nevybouřeného mládí, kdy žádný svobodný chlap není svatoušek, jde jen o množství příležitostí," upřesňuje.

A jaký je systém balení žen Martina Maxy? "Nikdy jsem ale netlačil na pilu. Ani na žádnou slečnu. Hrál jsem na kytaru v provinčních kapelách, byl jsem vrcholový sportovec, provozoval jsem hudební klub. To všechno jsou prostředí, kde je život divoký, možnost seznamování je značná a mravy trochu uvolněné," říká zpěvák, kterého kromě klipu čeká další herecká příležitost. Dostal roli ve filmové komedii s názvem Seznamka.

"Možná mělo vliv, že v klipu jsem se předvedl v komediální roli, ale charakter obou těch postav je úplně jiný. Zatímco v "Kocórovi" hraju prostoduchého ňoumu, který je spíš předmětem soucitu, tak v Seznamce mám být sebevědomý vymydlený švihák, který zneužívá všech a všeho, a přestože se nejdřív jeví jako sympaťák, tak na konci filmu ho budou všechny ženy v kině nenávidět," dodal Maxa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám