Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) změnil image, a nedá se říct, že k lepšímu. A uvědomuje si to i on sám. Zatímco ještě loni v létě jsme ho potkali jako blonďáka, v šedém vlkovi, jenž se objevil na párty v makedonské restauraci, bychom ho nepoznali, kdyby nebylo jeho svalnatého těla.

"No, blonďák, to přeháníte. Býval jsem promelírovaný stárnoucí seladon. Ale nějak se v tomhle novém necítím. Člověka to rozhodně neomladí," připustil s tím, že se zřejmě vrátí ke starému účesu a skákne si na melír.

Zajímalo nás, jak k tomu, aby si přestal barvit vlasy, vlastně přišel. Bylo to kvůli divadelní roli ve hře Kšandy, v níž začal hrát? "S tím to nesouviselo. Asi to bylo spíš jarem, které se hlásí o slovo dřív než obvykle, a člověk dělá různé skopičiny, aniž by o tom přemýšlel," smál se Maxa.

Zpěvák doufá, že se novému divadelnímu představení povede lépe, než to dopadlo s projektem Naháči, v němž účinkoval naposledy. "Naháči se nepovedli, uvidíme, jak dopadne tohle. Máme za sebou několik představení, zatím to diváky baví. Je to komedie na současné téma, jímž jsou naši zkorumpovaní politici, což by mohlo být národu blízké, protože v tom pořád žijeme," míní.

Maxa se chce vrátit i k malování. "Pořídil jsem si ateliér v Litvínově, po letech nakoupil plátna a štětce, barev jsem měl dost, a protože jsem pečlivý, nevyschly mi. Dělám si osvětlení, mám vymyšlené i kompozice, které budu malovat, a rozhodně se do toho v nejbližší době pustím a docela se na to i těším," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám