Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O zpěváku Martinu Maxovi (63) je známo, že si nepotrpí na luxusní auta. "Vždycky jsem jezdil šunkama, auto je pro mě jen užitková věc," potvrdil nám Martin. Není tedy nic zvláštního, že si zajezdil taky na šunkách, ale koňských. A to v centru Brna.

Bílý kůň ovšem není jeho nový dopravní prostředek. Martin byl totiž do moravské metropole pozván, aby ztvárnil historickou postavu sv. Martina a pokřtil Svatomartinské víno, přičemž musel pochopitelně přijet v čele průvodu na bílém koni.

"Nejsem žádný velký koňák, ale protože tenhle koník šel stejnou trasu s průvodem i loni a předloni, trefil v podstatě skoro sám," směje se zpěvák, který má k vínu i k Moravě blízko, jelikož jeho rodina pochází z Vyškova.

V sedle působil Martin díky své figuře majestátně, a to navzdory velmi chladnému počasí a těžkému brnění. Každopádně se mu tato zkušenost bude brzy hodit, jelikož dostal nabídku zahrát si v historickém velkofilmu, kde jsou koně jediným dopravním prostředkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám