Hlavní obsah
Článek

Bilancování se na konci roku nevyhne nikomu. Vy si s námi můžete připomenout, které odvážné celebrity starších ročníků zahodily stud a nebály se letos před objektivem svléknout do plavek. Kdo zazářil nejvíce?

Příjemná podívaná byla v každém případě na dámy z řad čtyřicátnic. Nejvíce překvapila asi decentní herečka a v poslední době také tanečnice Dana Morávková, která odvážnými fotkami vyrazila dech. Překvapením byly i fotografie z dovolené Venduly Svobodové (52).  Čtenáři Super.cz tak mohli dámu s nelehkým životním údělem sledovat v mořském příboji a ohodnotit její čtyřicetileté tělo.

Na odiv se svou chloubu nebála vystavit ani moderátorka Jana Adamcová, která se na své vlastní zahradě předvedla hned ve dvou slušivých modelech bikin. Vysoustruhované tělo skoro padesátnice Sisy Sklovské potěšilo hned dvakrát mužské i ženské oči. Stejně stará Yvetta Blanarovičová (60) nás opět přesvědčila, že s přibývajícími léty jen mládne. Křivky má luxusní a po vráskách ani památky.

I dámy si však přišly na své. Jen v úsporných plavečkách se předvedl dvakrát také Martin Maxa (63), kterému by padesátku na krku hádal opravdu jen málokdo. Skvěle vypracované tělo si bývalý tělocvikář udržuje stále velmi vydatným tréninkem a nebojí se ho ukázat. Šlachovité tělo předvedl při vodních hrátkách rovněž Janek Ledecký (61). Vypracovanou postavu odhalil také muzikant, čtyřicátník  Zdeňek Style Hrubý.

O největší pozdvižení se však postaraly dvě zpěvačky „v letech“. Petra Janů (71) exkluzivně Super.cz poskytla fotografie ze své dovolenkové dámské jízdy. Při pohledu na její senzační křivky brada spadla asi nejedné mladší kolegyni. Podobně na tom je o pár let starší Petra Černocká (74), která vypadala na fotkách z dovolené s vnučkou a dcerou famózně. Dokázala tak, že si může dvoudílné plavky s přehledem dovolit.

Reklama

Další články

Načítám