Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zesnulý prezident Václav Havel (†75) sice tvrdil, že nejkrásnější česká spisovatelka je Irena Obermannová, ale Super.cz o tom přesvědčený není. Ani se nepředvedla v plavkách. To její kolegyně z branže Zita Marinovová se nebála a zapózovala před objektivem v bikinách. A dopadlo to skvěle.

Na to, že už oslavila čtyřicítku a má dvě dospělé děti, tedy Zita rozhodně nevypadá. Přitom jsme si nevšimli, že na ostrově Fuerteventura, kam přiletěla jako doprovod Martina Maxy (63), o kterého se stará v rámci public relation a produkce jeho videoklipu, by se nějak držela v jídle anebo dřela v posilovně. Někdo má prostě štěstí.

Autorka biografie Agáty Hanychové (38) a čtyř humoristických románů inspirovaných světem celebrit, v němž se Zita roky pohybuje, slíbila, že po návratu začne pracovat na další knížce. A možná se v ní potkáme právě i s Martinem Maxou.

"Nemám tolik fantazie, abych si všechny příběhy vymýšlela. Čerpám z toho, co jsem zažila já, nebo moji známí a různě to kombinuji," svěřila Super.cz Zita.

Reklama

Další články

Načítám