Hlavní obsah
Článek

Nejen dokonalou tvář, ňadra či pas musejí mít žádané modelky. Super.cz se tentokrát zaměřil na jejich pozadí. A nutno říct, že misskám Veronice Chmelířové a Romaně Pavelkové se v této oblasti nedá naprosto nic vytknout.

Když vystavily svá těla v bikinách u bazénu na Kanárských ostrovech, právě na jejich dokonalé půlměsíce se zaměřily pohledy přítomných turistů.

"Mně se tedy zdá, že mám až moc široké boky," tvrdila Chmelířová naprosto neopodstatněně. Ona i Romana nám prozradily recept, jak si dokonalé zadečky udržovat. A bez práce to každopádně není. Naopak, jde o každodenní dřinu.

"Chodím běhat se psem, nevynechávám fitko, ale víc než cvičení na strojích, kde se zbytečně nabírá svalová hmota, mi zadek formují dřepy a výpady s činkami. Používám dvoukilové," vypočítala Romana. "Podle mě jsou dřepy úplně nejlepší," přitakala i Veronika.

"Ale tolik jako Martin Maxa (63) jich tedy neudělám. Nechápu, že jich zvládne 3 300. Můj manžel je hokejista, tvrdě trénuje, ale dělá jich tisícovku," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám