Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Písečné duny na Kanárských ostrovech jsou zřejmě pro české zpěváky osudné. Už v červnu se z nich při natáčení klipu na ostrově Gran Canaria zřítil Václav Noid Bárta (43), nyní se totéž přihodilo Martinu Maxovi (63) na Fuerteventuře.

Zatímco Noid to měl ve scénáři ke klipu, Martin rozhodně nespadl úmyslně a podle toho měl také následky. Skončil s otřesem mozku a poraněným kotníkem.

"V noze mě příšerně píchlo a začala se mi motat hlava. Večer mi bylo na zvracení," svěřil Super.cz Maxa, o kterého se naštěstí postarala lékařka Hanka z nemocnice v Žatci, která byla na tomtéž zájezdu.

Maxa natáčel poslední záběr pro videoklip s veterány z Afghánistánu. "S kameramanem jsme jeli na písečné duny, které měly připomínat poušť. To jsem ovšem netušil, jak je písek zrádný. Ještěže už to byl opravdu závěrečný záběr, víc bych ve svém stavu natočit nezvládl," uzavřel zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám