Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) ukázal na Kanárských ostrovech své vypracované tělo v plavkách a také předvedl své výstavní pozadí. Čemu za něj vděčí? Od dětství závodně plaval a nyní si tělo udržuje pravidelnou návštěvou posilovny a také častým dřepováním. Počet dřepů navíc neustále zvyšuje.

"Teď zvládám 3300 dřepů a potřebuju na to tak hodinu a půl. Nic není nad cvičení s váhou vlastního těla," prozradil Maxa, který sice letos oslavil své 52. narozeniny, ale jeho dokonalé tělo by mu mohli závidět dvacetiletí chlapci.

"To mě samozřejmě těší, ale pořád opakuji, že mi není příjemné, když se pořád rozebírají moje svaly. Jsem především muzikant a malíř," dodal Maxa, který na ostrově Fuerteventura, kde natáčí videoklip, předvedl své dokonalé svaly při skoku šipky do bazénu.

A nutno dodat, že místní ženy se tetelily blahem a kdyby jim nebylo trapné slintat, došlo by i na to. Jejich drazí muži už při pohledu na Maxu tak nadšení nebyli. Není divu. Maxa je prostě důkazem, že i po padesátce lze mít dokonalou figuru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám