Hlavní obsah
Článek

Plesová sezona je v plném proudu a Leona Machálková (56) pracovně v den, kdy se v Praze konal prestižní Ples v Opeře, zavítala na Ples patriotů do Ústí nad Labem, kde předvedla nádherné šaty za 200 tisíc korun, které si nechala přivést z Ameriky.

Co se týče partnerů je pořád velice tajemná. „Doufám, že na obzoru je spoustu mužů a vztahů,“ říká tajemně Leona, která si prý vždy vybírá partnery, kteří zrovna nebyli na tancování.

Machálková byla jedním z hlavních hostů na plese, který se nesl v duchu Jamese Bonda, ale bez vhodného partnera neměla příležitost k tanci.

„Musím uznat, že vystoupení mimo Prahu jsou vždy taková více srdečnější, já moc osobně na plesy nechodím, spíše tam vystupuji, ale je to strašně dávno, kdy jsem byla na plese jen tak, to bylo snad ještě na vysoké škole,“ vzpomíná Machálková, které to v dlouhé róbě neuvěřitelně slušelo.

„Teď jsem přibrala tři kila, naštěstí to není moc znát. Ale cítím se velice dobře, ráda cvičím a celý život tak nějak tu váhu neřeším,“ prozradila Machálková, která na rozdíl od jiných VIP hostů zůstala u minerálky.

Kromě Leony Machálkové na charitativním plese vystoupila Hana Zagorová (†75), Petr Bende (46) nebo Jiří Korn. Jamese Bonda ztvárnil Martin Maxa (63), jako bond girl mu sekundovala Michaela Štoudková (38). Petr Kotvald, Standa Hložek, Těžkej Pokondr. Celkem večer pro postiženou dívku na invalidním vozíku vynesl přes 100 tisíc korun a navíc získala půlroční pitný režim a závoz minerálních vod, jejíž tváří je Lucie Bílá (57).

Koncert si užil i zpěvák Petr Bende, který prozradil, že má rád bondovky. Nedávno se zúčastnil taneční soutěže StarDance a i když dostává nabídky na tančení na plesech, prý je odmítá. „Stále se cítím více jako hudebník, ne jako tanečník,“ míní Bende, který si užívá i rodičovské povinnosti.

Reklama

Další články

Načítám