Hlavní obsah
Článek

Není snad v této zemi ten, kdo by neznal asi nejslavnější hit chlapecké skupiny Lunetic Máma. Její někdejší člen Martin Kocián (47), kterého zbytek znovuobnovené kapely pro nespolehlivost vykopl, se ke Dni matek rozhodl nejen svou maminku potěšit remakem slavné skladby. Podívejte se na klip, v němž Martin ukazuje i některé profese, kterými si za svůj život prošel, včetně práce automechanika!

„Rozhodl jsem se, že se vrátím na začátek. Loni jsem toho pracovně i soukromě prožil hodně. Byl to rok draka, což je moje znamení a mělo jít o nejlepší můj rok, zatímco byl nejhorší,“ řekl Super.cz Martin.

„Klip jsem natočil spolu s kamarády. Jde mi hlavně o to, abych poděkoval mé mámě za to, že při mně stojí a má se mnou ukrutnou trpělivost. Každý, kdo to má podobné, je šťastný a dává mu to určité zrcadlo pokory,“ myslí si Kocián, který měl v minulosti i obrovské problémy s drogami. Teď se ale snaží sekat latinu, a aby uživil rodinu (má malé dítě, které si v klipu také zahraje), maká jako pojišťovák.

Z původního songu nechal jen slavný refrén, zbytek je nový. Podle našich informací zbylí členové formace Lunetic o jeho novém počinu vědí a žádná právní bitva tak by nastat neměla.

Reklama

Další články

Načítám