Hlavní obsah
Článek

Krize středního věku dokáže ve vztazích udělat pořádnou paseku. Své by o tom mohl vyprávět bývalý člen Luneticu Martin Kocián (47). Toho krize zasáhla až tak mocně, že se vykašlal na kolegy z kapely, ale hlavně také na přítelkyni s malou dcerou a na osm měsíců zmizel do zahraničí. „Jsem svobodný člověk a vždy si budu dělat, co chci,“ komentuje to Kocián.

Měsíc o něm nikdo nevěděl, co s ním je. Jestli žije, sedí ve vězení, válí se někde zdrogovaný nebo leží v nemocnici. „Nechtěl jsem nikomu dát vědět do doby, než jsem si v Manchesteru vybudoval zázemí a našel si tam práci v logistice. Přítelkyně se na mě nezlobí, nakonec jsem pravidelně jezdil do Čech a navštěvoval malou. A teď jsme zase spolu,“ ukázala Martinovi jeho partnerka shovívavou tvář.

A jak on vidí svůj úprk z Luneticu? „Jsem věčný fluktuant. Když mě něco nebaví, seberu se a vypadnu. To, že jsem nikomu nic neřekl, bylo možná drsné, ale takový zkrátka jsem. Buď mě takového lidé přijmou, nebo ne,“ říká Kocián s tím, že ve skupině se už necítil dobře, protože se prý nikam neposunovala a ani nezkoušela.

„Všechno řídil Vašek, na moje výtky nikdo nereagoval, brali mě za takového obecního blázna. Ani s výdělky to nebylo nic moc a nešlo o nic jistého. Já potřebuju uživit rodinu, takže teď už mám zase dvě tři práce. Na kluky ale vzpomínám v dobrém,“ uzavřel bývalý Luneťák.

O něm se mluví v souvislosti s velkými dluhy, které měly vzniknout také kvůli hraní automatů. To Martin nepotvrdil, ale přiznal, že hlavním důvodem pro práci v zahraničí byly o mnoho větší výdělky než u nás.

Reklama

Další články

Načítám