Hlavní obsah
Článek

Téměř milion a půl televizních diváků včera sledovalo premiérový díl Zlobába nového kriminálního seriálu Odznak Vysočina v hlavních rolích s neokoukanými tvářemi Monikou Hilmerovou a Simonou Hába Zmrzlou, které doplňují Michal Suchánek (58), Martin Hofmann (45) a Patrik Děrgel (35) jako další kriminalisté.

Dvojice půvabných ženských hrdinek stejně jako v americkém Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně v prostředí maloměsta a vesnic na Vysočině vyšetřovala vraždu místní sociální pracovnice, která pila žluč všem obyvatelům. Důvod pro její vraždu mohl mít kdekdo a pachatelem mohl být kdokoli.

Diváci ovšem úplně nadšení nebyli. Kritizovali zejména hudební složku seriálu, ale také děj. "První reklama a přepnuto jinam. Ubohá napodobenina Policie Modrava. Strašný hudební doprovod," nebral si servítky jeden z nich. "Filmová hudba má dokreslovat a podtrhnout příběh. Tohle, co spíš ruší, než podkresluje kriminální zápletku, to by se hodilo leda tak do nějakého dokumentu o přírodě! Nejen že příběh je nudný, tím hudebním doprovodem je to doprasené úplně," souhlasí další.

A nebyli sami. "Na seriál jsem se těšil, kriminálky mám rád. Martin Hofmann a Suchoš, to vypadalo slibně. Bohužel. Strašně nudné obě ženské herečky. Hofmann a Suchánek zde byli prakticky minimálně. Zápletka nulová. Objasnění naprosto hloupé. A hudba uspávací," zaznělo také.

"Teda doufám, že slabý díl byl jen ten první, a že se to rozjede, poněvadž tohle bylo fakt děsivý. Já se těšila na Hofmanna, ale ta unylá hlavní vyšetřovatelka mi je neskutečně nesympatická, a ta druhá taky žádná hitparáda," dává jeden z diskutujících seriálu druhou šanci. "Třeba se to rozjede," doufá jiný.

Co říkáte na nový seriál Odznak Vysočina?
Skvělý, Splnil moje očekávání
8,2 %
Na příští díl už se dívat nebudu
66,1 %
Neviděl(a) jsem
25,7 %
Celkem hlasovalo 72091 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám